Nieuws

Update Corona Virus:

​​Deventer, 27 maart 2020

Beste bunkergebruikers,

ruim een week geleden konden we volstaan met een herinnering aan de bekende leefregels. Maar de recente instructies van de overheid maken nu het groepsgewijs verblijven en oefenen in de bunker niet meer mogelijk. We moeten daarom helaas meedelen dat het groepsgewijs aanwezig zijn en oefenen in de bunker per onmiddellijk verboden is. Zodra er weer verantwoord kan worden gerepeteerd, laten we jullie dat onmiddellijk weten.

De meeste van onze bands komen nu al niet meer, maar betalen hun abonnementskosten wel door. Wij zijn jullie daar zeer dankbaar voor! Deze huurbetalingen zijn onze enige bron van inkomsten. Als die stoppen, zijn we binnen enkele maanden failliet en kan er straks niet meer worden gerepeteerd.

Voor die trouwe abonnees willen we graag een Corona-goedmakertje aanbieden: Veel muzikanten zitten nu thuis en kunnen niet voluit oefenen met drums, versterkers, etc. Daarom stellen we nu elke dag de bunker voor individueeloefenen beschikbaar tussen 9:00 en 23:00 uur. Meld je individueel bij ons aan bij info@studiodebunker.nl. Ongeacht welke band, het aantal keren en op welke dag of tijdstip, wij plannen steeds 1 muzikant (per oefenruimte) in. Je zult dus nooit meer dan 1 andere medemuzikant in de bunkeraantreffen. Één verzoek: gebruik je eigen microfoon en niet die van de bunker! Met dit aanbod willen we een leuk alternatief voor onze abonnees aanbieden. In plaats van niet te musiceren, kun je je in deze periode wezenloos oefenen!

We hopen dat we hiermee de tijd waarin er weinig muziek kan worden gemaakt iets korter en dragelijker maken. En natuurlijk dat jullie bij de bunker blijven. Dus, mail ons !

Met vriendelijke groet,

Jullie bunkerteam

________________________

15 maart 2020

Beste gebruikers van Studio de Bunker,

Voor de bunker geldt op dit moment geen sluitingsplicht, toch nemen wij – in navolging van het advies van het RIVM- extra maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus. Wij vragen jullie begrip en medewerking voor het volgende:

  • Neem geen deel aan oefensessies als je (lichte) verkoudheids- of griepverschijnselen hebt!
  • Wees terughoudend met lichamelijk contact (1,5 m afstand, geen hand geven, zoenen, etc.) !
  • Maak tot nader order gebruik van de grote oefenruimte. Er worden geen hogere kosten berekend. Overleg met ons over eventuele verschuiving van je oefenavond !
  • In de bunker: geen zakdoeken achterlaten, handen wassen, afwassen en de tent schoon achterlaten !
  • Wij laten geen incidentele huurders of bezoekers binnen en gelasten alle groepsactiviteiten af.
  • Deze maatregelen gelden voorlopig tot 6 april.

Laten we het voor iedereen zo veilig mogelijk houden ! Bedankt voor jullie medewerking !

Met vriendelijke groet,

Het bunker team

Ander nieuws

Hieronder vind je nieuws items die we graag willen bewaren op onze website. Actuele nieuws berichten kan je vinden op onze Instagram en Facebook pagina’s. De bovenste items zijn de laatste foto’s/berichten die we hebben gepost op Instagram.

Stepping Stone Show Case optreden Zondag 9 Juli 2017 was er een Try-out van het nieuw repertoire van de band Stepping Stone in de Studio de Bunker. Tijdens deze try-out werden er beeld- en geluidsopnames gemaakt voor promotie doeleinde van de

31 december 2018

Go Ahead Eagles Band!

Go Ahead Eagles Band! Op 15 december 2015 heeft de Go Ahead Eagles Band de bunker bezocht voor een oefen sessie. Op de foto: Orhan Džepar (gitaar), Elvio van Overbeek (zang, gitaar), Bart Vriends (drum, gitaar, piano), Leon de Kogel